Escargo tegen alle slakken in de tuin!

Escar-Go is een bijzonder effectief en veilig middel om naakt- en huisjesslakken te bestrijden. De strooikorrels van Escar-Go bestaan uit ferri fosfaat, dat van nature in de bodem voorkomt. Wanneer slakken van Escar-Go eten, zal dit onmiddellijk tot een vraatstop leiden. De slak trekt zich terug in de bodem en sterft, waardoor u geen dode slakken of slijmerige resten in uw tuin vindt. Escar-Go is volledig veilig voor kinderen en huisdieren. Escar-Go spaart ook de natuurlijke vijanden van de slak zoals egels en vogels.
Ieder jaar als de temperatuur stijgt komen ze weer tevoorschijn: slakken! Dat vooral de naaktslak daarbij onze planten opeet, geeft veel tuinliefhebbers ergernis. Met zorg worden jonge planten of groenten gezet en verzorgd en als dan vervolgens alles na 1 nacht opgegeten is ben je toch behoorlijk verbolgen. Je wilt er iets aan doen en dan het liefst zonder dat andere dieren zoals vogels, egels en huisdieren er last van hebben.

Escar-Go® van ECOstyle heeft als werkzame stof natuureigen ferri fosfaat, een verbinding die vrij in de natuur voorkomt. De slak stopt na het eten van Escar-Go met het eten van de planten en trekt zich terug in de schuilplaats, de bodem, en sterft daar. Slakken die de korrels hebben ingenomen reageren nauwelijks meer en hebben een droge huid. Ze zullen niet verslijmen, maar sterven in de bodem. Omdat het product niet tot doel heeft om de slak uit te drogen, heeft vochtig weer geen nadelig effect op de effectiviteit van de Escar-Go korrels.

Voordelen van Escar-Go® tegen slakken:

  • – Niet giftig, dus veilig voor honden en katten (let natuurlijk wel gewoon goed op, het kan niet gezond zijn als dieren of kinderen grotere hoeveelheden binnen krijgen)
  • Spaart vogels, egels en padden, de natuurlijke vijanden van de slak
  • Langdurige werking en 100% natuurvriendelijk
  • Waterbestendig
  • Geen wachttijd tussen behandeling en het oogsten van groenten, kruiden en fruit
  • Laat geen slijmerige slakkenresten achter 

Uw tuincentrum helpt u graag met alle vragen betreffende slakken en Escar-Go.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*